Tingali Naon Anu Urang Laksanakeun

  • 123123

Shandong JiaLe CO., LTD.

Profil Perusahaan
JALE mangrupikeun perusahaan produksi sareng penjualan terpadu anu ngahijikeun tempa, pamrosésan sareng perlakuan panas.Urang ngamekarkeun pabrik, ngahasilkeun jeung pasar rupa-rupa pin ember excavator impor jeung domestik,-kakuatan tinggi LIPI bushings, link bushings, nyambungkeun rod, H-link, ember huntu, bolts & nut, ranté lagu jeung produk rentan chassis séjén.JALE sok ngajaga inovasi sareng kapamimpinan di pasar bagian excavator.Kami komitmen pikeun nyayogikeun konsumén produk anu langkung saé sareng jasa anu langkung gancang.JALE ngukur prestasi urang ngaliwatan kasuksésan sarta kapuasan customer.
  • 15 +
    15 taun pangalaman dina bagian excavator
  • 20 +
    Langkung ti 20 nagara dagang sareng kami
  • 15 +
    Pangiriman 26 ton ka 27 ton sakitar 15 dinten
Produk

Pakakas kakuatan

  • Produk Diulas
  • Kadatangan anyar
  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube