. Pangalusna Excavator booming Pin DOOSAN DX380LC Produsén jeung Pabrik |JALE

Excavator booming Pin DOOSAN DX380LC

Katerangan pondok:

Saatos quenching, perlakuan induksi permukaan dilaksanakeun saatos sababaraha prosés sapertos péngkolan, supados langkung tahan ngagem.Jeung hadé fits Excavator booming Pin Komatsu PC200-6 model.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Pin boom

Bahan

45#

Bagian No.

Komatsu PC200-6;VolvoEC210;KobelcoSK120

Warna

Bule atanapi Palanggan Diperlukeun

Logo

JALE atanapi Palanggan Diperlukeun

MOQ

10 pc

Bungkusan

Plywood Pallet atanapi Palanggan Diperlukeun

Waktos pangiriman

15-20days (hiji wadahna)

Mesin anu cocog

Sadaya Merk

Garansi

36 bulan

Ngamuat port

Qingdao;Lianyungang;Rizhao…

Sertipikat

ISO9001, SGS

pangmayaran

T/T;L/C;Jaminan Perdagangan Ail;Persatuan urang Barat…

Pintonan Rincian

4
3
2
1
1

Prosés Produksi

lc1
lc2
lc5
lc4
lc3

Fitur

Résistansi Retak sareng Résistansi Abrasi
Saatos quenching na tempering, pin nu ngalaman pertengahan frékuénsi induksi hardening, nu ensures kakuatan inti cukup tur ngagem lalawanan tina beungeut éksternal.
Saatos karburisasi, rungkun pin ngalaman hardening induksi frekuensi pertengahan internal sareng éksternal, anu ngajamin karasa inti anu lumayan sareng tahan ngagem permukaan internal sareng éksternal.
kinerja lubrication alus teuing
Paling praktis 8-ngawangun alur minyak diadopsi pikeun mastikeun yén pin boga pangaruh lubrication pangalusna sarta manjangkeun umur layanan tina pin.
Antirust langkung panjang
PIN LIPI asli parantos diusap ku minyak antirust anu saé sareng dibungkus saé, anu hideung parantos réngsé kalayan perawatan éléktroforésis, anu ngajamin pin urang tiasa disimpen salami lami.

Kauntungannana

Kauntungannana

Parameter

Ember Pin

Diameter

Rentang Panjang

Diameter

Rentang Panjang

13

45-160

70

113-650

15

45-158

76

146-463

20

48-165

80

210-740

25

71-173

85

210-1050

28

45-125

88

140-710

30

75-193

90

133-800

32

88-241

95

210-990

35

103-260

100

120-960

38

123-227

105

315-1001

40

150-285

110

260-1040

45

185-298

115

290-1040

50

79-371

120

282-870

52

115-805

126

300-925

55

105-900

130

256-980

57

122-1020

134

278-980

60

170-1020

145

295-1080

65

119-699

150

338-1290

Jadi ngaropéa nurutkeun sarat customer

Struktur

struktur

Naha Milih JALE Ember Pins?

Milih produsén ember pin alus utamana gumantung kana dua titik: hiji nyaeta kualitas produk kudu lulus, sabab kualitas produk langsung mangaruhan pamakéan konsumén, ember pin mangrupakeun produk rentan, jadi hirup maké langsung mangaruhan. kapuasan customer Méakkeun!

Anu kadua nyaéta harga.Dina hal harga, JALE LIPI as pin mertahankeun hiji kaunggulan mutlak di pasar, hususna keur dealers.Dina kaayaan kaayaan normal ékonomi pasar, paménta turun, sareng ngan ukur produsén anu langkung nguntungkeun anu tiasa nahan kauntungan.Pikeun salamet, kami nganggo produksi mékanis otomatis pikeun ngontrol prosés sacara efektif pikeun ningkatkeun efisiensi produksi, ku kituna ngirangan biaya produksi, ku kituna urang ayeuna gaduh kaunggulan harga mutlak dibandingkeun sareng produk sanés!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami