Warta

  • Wilujeng sumping 2023!

    Wilujeng sumping 2023!

    pabrik urang geus pinuh neruskeun gawé.Mudah-mudahan dina taun anyar, urang tiasa maju babarengan sareng sadaya mitra sareng ngalaksanakeun gawé babarengan salajengna.Pikeun nyayogikeun anjeun jasa anu langkung saé.Jiale CO., LTD dinten pangiriman EXCAVATOR LIPI pin TO UK.JALE ogé nyayogikeun bagian-bagian undercarriage excavator.Hol...
    Maca deui
  • Kacau!Perancis, Bélgia, Austria, Yunani, Korea, AS, Inggris…

    Kacau!Perancis, Bélgia, Austria, Yunani, Korea, AS, Inggris…

    Serangan umum di Koréa Kidul, Amérika Serikat, sareng Inggris… Seueur nagara di sakumna dunya parantos ngamimitian mogok, hiji-hiji, pikeun protés tekanan kasalametan dina kaayaan inflasi.Anyar-anyar ieu, aya krisis mogok di seueur industri di Koréa Kidul, anu ha ...
    Maca deui
  • Kumaha carana abdi tiasa ngajaga Digger Bucket Edge?

    Kumaha carana abdi tiasa ngajaga Digger Bucket Edge?

    Upami anjeun nyobian milarian jawaban kana patarosan di luhur, maka anjeun terang yén ngali dina kaayaan anu parah tiasa nyababkeun ujung ember penggali / excavator rusak atanapi rusak.Aya sababaraha kaayaan dimana jalma tiasa ngagem rim tong, sareng anjeun tiasa digolongkeun kana salah sahiji kategori ieu.Baca di handap t...
    Maca deui
  • Salah sahiji tugas pangropéa anu langkung penting pikeun tetep sareng buldoser, excavator atanapi crawler nyaéta adjusters lagu mesin.

    Salah sahiji tugas pangropéa anu langkung penting pikeun tetep sareng buldoser, excavator atanapi crawler nyaéta adjusters lagu mesin.

    pangropéa lagu ditangtoskeun pikeun crawler excavators mindeng overlooked.Ieu lima tip anu dirancang pikeun ngabantosan anjeun mastikeun tegangan lagu anjeun bakal ngaoptimalkeun kinerja.1.First, ayun excavator jadi booming nyanghareup arah perjalanan.2. Posisikeun leungeun sajajar jeung taneuh, kalawan b...
    Maca deui
  • Angkutan

    Angkutan "motong"!14 tetes berturut-turut!Pausahaan pengiriman barang boga

    ditunda pelayaran skala ageung sareng ngabatalkeun langkung ti 100 perjalanan!Dina dua taun katukang, ongkos angkutan sagara terus naek, sarta ongkos angkutan luhur langit geus "hirup keur lila", nu geus mawa loba tekanan ka usaha dagang asing.Sanggeus ngalaman unpr...
    Maca deui
  • Volvo Ngenalkeun Wheel Loader Anyar

    Volvo Ngenalkeun Wheel Loader Anyar

    Volvo gaduh roda loader angkat tinggi anyar di pasar perusahaan nyarios ningkatkeun kapasitas angkat ku ampir 30%.Marengan kanaékan angkat, Volvo nyatakeun yén éta gaduh grapple 13% langkung ageung tina modél L180H.L200HA gaduh panangan angkat anu dikuatkeun, kalayan balok silang sareng unit rotator.Volvo nyebutkeun ieu ...
    Maca deui
  • Téknologi pikeun Ngaronjatkeun Digging

    Téknologi pikeun Ngaronjatkeun Digging

    Téknologi anyar ngajantenkeun penggalian excavator, langkung gancang, langkung efisien, sareng langkung aman.Ieu katingal tina sababaraha téknologi anu anjeun kedah kéngingkeun pikeun penggali anjeun.Kontrol kelas 2D ngagaduhan dampak anu ageung dina situs padamelan, sahingga operator tiasa ngagali dina jero sareng lamping anu akurat pisan.Dileungitkeun nyaéta kabutuhan ...
    Maca deui
  • Nalika urang asupkeun entri blog ieu, harga BBM di sakuliah dunya teu aya kendali.Kontraktor nyandak hit anu ageung nalika ngajaga mesin-mesinna, sareng biaya-biaya éta disalurkeun ka aranjeunna ...

    Nalika urang asupkeun entri blog ieu, harga BBM di sakuliah dunya teu aya kendali.Kontraktor nyandak hit anu ageung nalika ngajaga mesin-mesinna, sareng biaya-biaya éta disalurkeun ka aranjeunna ...

    Nalika urang asupkeun entri blog ieu, harga BBM di sakuliah dunya teu aya kendali.Kontraktor anu nyandak hit badag lamun datang ka ngajaga mesin maranéhanana ngajalankeun, sarta waragad maranéhanana keur dibikeun ka konsumén maranéhanana.Motong biaya bahan bakar sok janten prioritas utama sareng ayeuna penting.Ieu sababaraha t...
    Maca deui
  • Kumaha Ngurangan Downtime - anjeun tiasa nganggo ember anjeun salah!

    Kumaha Ngurangan Downtime - anjeun tiasa nganggo ember anjeun salah!

    Ember Penggali / Penggali sering dianggo teu leres!Nyalahgunakeun ember anjeun tiasa nyababkeun ngagem sareng cimata anu teu perlu anu tiasa nyababkeun karusakan anu mahal atanapi teu tiasa dilereskeun.Kumaha Digging / Grading Ember Disalahgunakeun?Aya seueur cara dimana Ember Excavator / Digger disalahgunakeun dina ...
    Maca deui
  • Kumaha Kuring Ngukur Ember Penggali Kuring Nyokot Diménsi?

    Kumaha Kuring Ngukur Ember Penggali Kuring Nyokot Diménsi?

    1. Pin diaméterna pin diaméterna sakumaha basajan sakumaha keur disada.Candak salah sahiji pin heubeul anjeun kaluar tina ember anjeun, sarta ngukur sabaraha lega pin éta!Cara panggampangna pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ku sakumpulan kaliper Vernier.Nanging ogé tiasa dilakukeun ku pita ukur atanapi pangawasa!Alternatipna, anjeun tiasa ngukur dina ...
    Maca deui
  • Kumaha ngagentos bushes dina Link Ember / H Link

    Kumaha ngagentos bushes dina Link Ember / H Link

    Ngaganti bushes dina link LIPI (ogé sok disebut salaku H Link) estu sarupa jeung métode di luhur.Hiji daérah anu anjeun kedah ati-ati nyaéta tungtung kabuka tina tautan ember.Nalika mencét bushes kana tungtung ieu anjeun kedah ati-ati pisan pikeun henteu ngabengkokkeun tungtung tautan ieu....
    Maca deui
  • Kumaha ngagentos pin sareng bushes dina panangan tukang gali?

    Kumaha ngagentos pin sareng bushes dina panangan tukang gali?

    Salaku mini excavator jadi heubeul pamakéan konstan hartina rutin maké bagian kayaning pin na bushings mimiti ngagem kaluar.Ieu mangrupikeun bagian anu tiasa digentos sareng tulisan di handap ieu masihan sababaraha tip sareng trik ngeunaan sababaraha tantangan dina ngagentosana ...
    Maca deui