Produk

  • Excavator Lagu Roller DOOSAN DH370

    Excavator Lagu Roller DOOSAN DH370

    Fungsi roller lagu nyaéta pikeun nganteurkeun beurat excavator kana taneuh.Nalika hiji excavator dijalankeun dina taneuh henteu rata, rollers lagu mawa dampak tremendous.Ku alatan éta, rojongan rollers lagu badag.Sumawona, upami kualitasna goréng sareng sering berdebu, éta peryogi sealing anu saé pisan pikeun nyegah kokotor, keusik, sareng cai ngarusak éta.

  • Excavator Carrier Roller SUMITOMO SH200 SH350 SH450

    Excavator Carrier Roller SUMITOMO SH200 SH350 SH450

    Rincian Produk ITEM Carrier Roller MODEL SH200 SH350 SH450 MATERIAL 45# WARNA Hideung atanapi Konéng permukaan karasa HRC48-58, jerona: 6mm-12mm;Rmin:2mm BRAND JALE WAKTU HARANSI 24 Bulan WAKTU PENGIRIMAN. , halus bagian seukeut tina suku cadang jeung ngalakukeun deburring nu, ogé ngabersihan liang jero awak roller jeung segel minyak jsb 2.Do teu megatkeun jeung ngeruk sagala bagian tina bagian sealing (kayaning segel minyak jsb) 3.Do sanes minyak sareng...
  • Excavator Sprocket pasisian Caterpillar CAT 215 CAT225

    Excavator Sprocket pasisian Caterpillar CAT 215 CAT225

    Gerak anu disayogikeun ku generator listrik tina excavator disalurkeun pikeun ngalacak tautan ku ngajalankeun motor sareng sprocket pasisian.Huntu pasisian sprocket kedah pas sareng link lagu sareng kedah tiasa ngajalankeun tautan sacara stabil.Sanajan link manjang alatan maké jeung teat tina pin na bushing na, huntu kudu pas ogé.Biasana, pasisian sprocket ditempatkeun di bagian tukang alat ngajalankeun excavator.

  • Excavator Sprocket Doosan DH500 DH500LC

    Excavator Sprocket Doosan DH500 DH500LC

    Gerak anu disayogikeun ku generator listrik tina excavator disalurkeun pikeun ngalacak tautan ku ngajalankeun motor sareng sprocket pasisian.Huntu pasisian sprocket kedah pas sareng link lagu sareng kedah tiasa ngajalankeun tautan sacara stabil.Sanajan link manjang alatan maké jeung teat tina pin na bushing na, huntu kudu pas ogé.Biasana, pasisian sprocket ditempatkeun di bagian tukang alat ngajalankeun excavator.

  • Excavator Hareup lagu idler Caterpillar CAT320

    Excavator Hareup lagu idler Caterpillar CAT320

    Roda pituduh pilihan sacara lega cocog pikeun mesin penggali hileud sareng mesin khusus mimitian ti 3 dugi ka 50 ton.Ieu ngawengku jenis kayaning castin, las jeung manufaktur, jsb Téknologi perlakuan panas husus prolongs umur layanan sarta ngajadikeun eta endure beban beurat jeung nyegah smash ka extent maksimum.

  • Excavator Carrier Roller Kobelco SK120 SK200-8 SK210

    Excavator Carrier Roller Kobelco SK120 SK200-8 SK210

    Fungsi roller carrier nyaéta pikeun mawa link lagu ka luhur, nyieun hal nu tangtu numbu pageuh tur ngaktipkeun mesin pikeun digawé fester tur leuwih steadily.Produk urang ngagunakeun baja husus sarta dihasilkeun ku prosés anyar.Unggal prosedur ngaliwat pamariksaan anu ketat sareng sipat résistansi compressive sareng résistansi tegangan tiasa dipastikeun.

  • Excavator Hareupeun lagu idler KOMATSU PC200-5 PC220-7 PC300-5

    Excavator Hareupeun lagu idler KOMATSU PC200-5 PC220-7 PC300-5

    Roda pituduh pilihan sacara lega cocog pikeun mesin penggali hileud sareng mesin khusus mimitian ti 3 dugi ka 50 ton.Ieu ngawengku jenis kayaning castin, las jeung manufaktur, jsb Téknologi perlakuan panas husus prolongs umur layanan sarta ngajadikeun eta endure beban beurat jeung nyegah smash ka extent maksimum.

  • Excavator Track Roller Komatsu 20Y-30-00016 PC200-7

    Excavator Track Roller Komatsu 20Y-30-00016 PC200-7

    Fungsi roller lagu nyaéta pikeun nganteurkeun beurat excavator kana taneuh.Nalika hiji excavator dijalankeun dina taneuh henteu rata, rollers lagu mawa dampak tremendous.Ku alatan éta, rojongan rollers lagu badag.Sumawona, upami kualitasna goréng sareng sering berdebu, éta peryogi sealing anu saé pisan pikeun nyegah kokotor, keusik, sareng cai ngarusak éta.

  • Excavator Lagu link Assy Komatsu D80F-18 KM1099/38

    Excavator Lagu link Assy Komatsu D80F-18 KM1099/38

    Ranté lagu gabungan didamel sacara rumit kalayan téknik presisi tinggi.Unggal pitch boga papacangan sampurna.Éta ngajamin laju leumpang gancang sareng kinerja puteran anu saé tina excavator kalayan kualitas standar anu luhur.Ciri tina beurat hampang, kakuatan tinggi, struktur basajan tur harga lumrah bisa nyieun nilai leuwih pikeun konsumén.

  • Link Excavator Track Assy Caterpillar 325C 325CL 201-9117 CR5489/48

    Link Excavator Track Assy Caterpillar 325C 325CL 201-9117 CR5489/48

    Ranté lagu gabungan didamel sacara rumit kalayan téknik presisi tinggi.Unggal pitch boga papacangan sampurna.Éta ngajamin laju leumpang gancang sareng kinerja puteran anu saé tina excavator kalayan kualitas standar anu luhur.Ciri tina beurat hampang, kakuatan tinggi, struktur basajan tur harga lumrah bisa nyieun nilai leuwih pikeun konsumén.

  • Excavator Lagu Chain CATERPILLAR CAT325

    Excavator Lagu Chain CATERPILLAR CAT325

    Produk kami kalebet Single Teeth Dozer Track Shoe sareng Triple Teeth Track Shoe pikeun Excavator.The pitch ti 101MM mun 228MM.We make Boron-Alloy Roller Steel na punching nurutkeun dimensi béda ku Mesin beurat.Sadaya sapatu lagu anu diproduksi di handapeun Quenching sareng Tempering Suhu Tinggi Lengkep.

  • Excavator Lagu Chain D8R D6R

    Excavator Lagu Chain D8R D6R

    Produk kami kalebet Single Teeth Dozer Track Shoe sareng Triple Teeth Track Shoe pikeun Excavator.The pitch ti 101MM mun 228MM.We make Boron-Alloy Roller Steel na punching nurutkeun dimensi béda ku Mesin beurat.Sadaya sapatu lagu anu diproduksi di handapeun Quenching sareng Tempering Suhu Tinggi Lengkep.