. Pangalusna Excavator H-link DOOSAN DH55 DH80 Produsén jeung Pabrik |JALE

Excavator H-link DOOSAN DH55 DH80

Katerangan pondok:

Kakuatan ngahasilkeun rod panyambungna nyaéta 800 MPa, kalenturan dampak nyaéta 800 kJ/m2, sareng karasa sentral nyaéta 22HRC ~ 25HRC.Kakuatan tinggi gas CO2 las shielded dipaké pikeun mastikeun kakuatan mékanisme rod nyambungkeun.Pinding jero dijieunna tina beusi pangleuleusna ti keur mastikeun fungsi timer lubricating tina ember nyambungkeun rod.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Balukar H-link

Matérial

Abaja lloy

Pseni No.

DOOSAN DH55 DH80

Color

Konéng atanapi Palanggan Diperlukeun

Logo

JALE atanapi Palanggan Diperlukeun

MOQ

10pc

Paing

Plywood Usuk atanapi Palanggan Diperlukeun

Deliverywaktos

15-20days (hiji wadahna)

Smesin anu tiasa dianggo

Sadaya Merk

Wsusunan

36 bulan

Lpalabuhan oading

Qingdao;Lianyungang;Rizhao…

Csertipikat

ISO9001, SGS

Payment

T/T;L/C;Jaminan Perdagangan Ail;Persatuan urang Barat…

Pintonan Rincian

IMG_3780
IMG_3785
IMG_3786

Fitur

CRésistansi rak sareng Résistansi Abrasi

Saatos quenching na tempering, pin nu ngalaman pertengahan frékuénsi induksi hardening, nu ensures kakuatan inti cukup tur ngagem lalawanan tina beungeut éksternal.

After carburization, rungkun pin ngalaman internal tur éksternal pertengahan frékuénsi induksi hardening, nu ensures karasa inti lumrah tur ngagem lalawanan tina surfaces internal tur éksternal.

Ekinerja lubrication xcellent

Tpaling praktis 8-ngawangun alur minyak diadopsi pikeun mastikeun yén bushing nu boga pangaruh lubrication pangalusna sarta manjangkeun umur layanan tina bushing nu.

Longer Antirust

Tember bushing aslina geus diusap ku minyak antirust alus tur dibungkus ogé, nu hideung geus réngsé kalayan perlakuan éléktroforésis, nu ensures bushing urang bisa diteundeun

Parameter

KOMATSU

HITACHI

DOOSAN

HYUNDAI

HILET

VOLVO

KOBELCO

SUMITOMO

JCB

PC30 EX300 DH55 R110 CAT70 EX140 SK120 SH120 JS130
PC60-6/7 EX120 DX80 R200 CAT312 EC210 SK200-8 SH200 JS200
PC200-3/5/6/7/8 ZX120-3 DH150 R210 CAT320 EC290 SK210 SH300 JS220
PC300-1/3/5 ZX200-3 DH225LC R250 CAT325 EC300 SK330-8 SH350 JS330
PC400-5 ZX240-3 DX260 E290 CAT330 EC360 SK460 SH450  
PC800 ZX270-3 DX300 R305 CAT345 EC460      
D20 ZX330-3 DH370 R450 D4D EC700      
D60 ZX450 DX380 R520          
D80 ZX870 DH500            
D155   DX500LC          

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami