. Pangalusna Excavator Lagu Roller DOOSAN DH370 Produsén jeung Pabrik |JALE

Excavator Lagu Roller DOOSAN DH370

Katerangan pondok:

Fungsi roller lagu nyaéta pikeun nganteurkeun beurat excavator kana taneuh.Nalika hiji excavator dijalankeun dina taneuh henteu rata, rollers lagu mawa dampak tremendous.Ku alatan éta, rojongan rollers lagu badag.Sumawona, upami kualitasna goréng sareng sering berdebu, éta peryogi sealing anu saé pisan pikeun nyegah kokotor, keusik, sareng cai ngarusak éta.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

ITEM TRACK ROLLER
MODEL DH370
MATERI 50Mn
COLOR Hideung atanapi Yellow
SURFACE karasa HRC48-58, jero: 6mm-12mm; Rmin: 2mm
BRAND JALE
WWAKTU ARRANTY 24 Bulan
DWAKTU ELIVERY 15-30 POÉ

Fitur

Kabayang jalan tunggal jeung ganda-ujung cocog pikeun mesin excavating hileud jeung mesin husus ranging 3 nepi ka 50 ton.
Sealing kerucut ganda sareng desain pelumasan seumur hirup ngamungkinkeun roda jalan gaduh umur jasa anu langkung panjang sareng kinerja anu sampurna dina kaayaan naon waé.
Cangkang dijieun ku perlakuan forging panas ménta struktur unggulan bahan internal tur serat.
Diferensial quenching atanapi feed-liwat perlakuan panas quenching éféktif dina résistansi retakan.

Parameter

KOMATSU

HITACHI

DOOSAN

HYUNDAI

HILET

VOLVO

KOBELCO

SUMITOMO

JCB

PC30 EX300 DH55 R110 CAT70 EX140 SK120 SH120 JS130
PC60-6/7 EX120 DX80 R200 CAT312 EC210 SK200-8 SH200 JS200
PC200-3/5/6/7/8 ZX120-3 DH150 R210 CAT320 EC290 SK210 SH300 JS220
PC300-1/3/5 ZX200-3 DH225LC R250 CAT325 EC300 SK330-8 SH350 JS330
PC400-5 ZX240-3 DX260 E290 CAT330 EC360 SK460 SH450  
PC800 ZX270-3 DX300 R305 CAT345 EC460      
D20 ZX330-3 DH370 R450 D4D EC700      
D60 ZX450 DX380 R520          
D80 ZX870 DH500            
D155   DX500LC          

Sampel

1

Pintonan Rincian

4
5
6
7
2
3

FAQ

Q: Kumaha upami kualitas produk anjeun?

A: meunang kalawan reliabilitas!Kami gaduh 20 taun pangalaman produksi sareng 10 taun pangalaman ékspor, kualitas langkung saé tibatan sababaraha pabrik.

Q: Naon waktos pangiriman?

A: Sacara umum, pikeun pesenan standar, waktos pangiriman aya dina 15 poé gawé sanggeus narima pembayaran sateuacanna Anjeun.

Q: Sabaraha lami harga urang bakal valid?

A: Kami supplier ramah, pernah sarakah dina untung windfall.Dasarna, harga urang tetep stabil sapanjang taun.Kami ngan ukur nyaluyukeun harga kami dumasar kana dua kaayaan: Laju USD: RMB béda-béda sacara signifikan dumasar kana kurs mata uang internasional.Pabrikan nyaluyukeun harga mesin, kusabab biaya tenaga kerja ningkat, sareng biaya bahan baku.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami