. Pangalusna Excavator Ember Huntu 1U3352PT Produsén jeung Pabrik |JALE

Huntu Ember Excavator 1U3352PT

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Huntu Ember

Matérial

baja alloy

Pseni No.

1U3352PT

Color

Konéng atanapi Palanggan Diperlukeun

Logo

JALE atanapi Palanggan Diperlukeun

MOQ

10 pc

Paing

Plywood Pallet atanapi Palanggan Diperlukeun

Cocog Excavator (ton)

1 ton, 4 ton, 20 ton, 35 ton, 70 ton…

Btipe ucket

Ember standar

Deliverywaktos

15-20days (hiji wadahna)

Smesin anu tiasa dianggo

Sadaya Merk

Wsusunan

24 bulan

Lpalabuhan oading

Qingdao;Lianyungang;Rizhao…

Csertipikat

ISO9001, SGS

Payment

T/T;L/C;Jaminan Perdagangan Ail;Persatuan urang Barat…

Pintonan Rincian

1
2
3
4

Fitur

EMPAT kaunggulan tina baja karbon low baja LIPI huntu:

Kahiji, kateguhan tinggi: Dibandingkeun jeung huntu LIPI biasa, kateguhan ieu greatly ningkat, sarta teu gampang megatkeun salila dampak.

Kadua, résistansi maké tinggi: huntu ember baja alloy dijieunna tina baja alloy low-karbon, sarta lalawanan maké maranéhanana nyaéta opat atawa lima kali tina huntu ember baja mangan tinggi biasa.

Katilu, résistansi ngagem na, karasa, sareng kateguhan pisan ngirangan jumlah kali pikeun ngagentos huntu ember tina rig pangeboran usaha Rotary, anu henteu ngan ukur ngahémat biaya huntu ember sorangan, tapi ogé ngirangan biaya tenaga kerja ngagantian, ningkatkeun efisiensi konstruksi rékayasa, sarta ngaheéat Time maximizes kauntungan ékonomi proyék.

Kaopat, karasa tinggi: The alloy steel baja LIPI huntu boga karasa tinggi, sarta aranjeunna bisa asup kana taneuh leuwih gancang batan huntu LIPI biasa, sarta leuwih kuat batan huntu LIPI biasa.

Parameter

SMesin anu tiasa dianggo No.

Pseni No.

Wdalapan (KG)

SMesin anu tiasa dianggo No.

Pseni No.

Wdalapan (KG)

PC200

205-70-19570

3.7

J200

1U3202

1.4

205-939-7120

4.5

1U3201

1.2

35S / 205-70-74272

8.4

1U3202RC

1.5

PC300

207-70-14151

6.2

J300

1U3302

3.8

207-70-14151RC

7.5

1U3302RC

5.8

939-5120

10.2

6Y6335

3.1

PC400

208-70-14152

9.6

J450

9W8552

12

208-70-14152RC

12.3

1U3452RC

12.6

208-939-3120

20.5

J550

9W8552

19

TERAS SALAJENGNA


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami