Tentang Kami

ccc

Saha Urang?

Shandong JiaLe CO., LTD.(JALE) diadegkeun dina 2012. Pikeun 10 taun, urang geus pursuing kaunggulan tur narékahan pikeun ngawangun hiji parusahaan asesoris excavator kalapa internasional salaku visi urang.

JALE mangrupikeun perusahaan produksi sareng penjualan terpadu anu ngahijikeun tempa, pamrosésan sareng perlakuan panas.Urang ngamekarkeun, pabrik, ngahasilkeun jeung pasar rupa-rupa jenis diimpor jeung domestik excavator pin LIPI,-kakuatan tinggi LIPI bushings, link bushings, nyambungkeun rod, H-link, ember huntu, bolts&nut, ranté lagu jeung produk rentan chassis séjén.JALE sok ngajaga inovasi sareng kapamimpinan di pasar bagian excavator.Kami komitmen pikeun nyayogikeun konsumén produk anu langkung saé sareng jasa anu langkung gancang.JALE ngukur prestasi urang ngaliwatan kasuksésan sarta kapuasan customer.

+

10 taun pangalaman dina bagian excavator

Pangiriman 26 ton ka 27 ton sakitar 15 dinten

+

Langkung ti 20 nagara dagang sareng kami

Tim JALE

Salaku salah sahiji pabrik bagian excavator ngarah di Cina, prestasi JALE urang diwanohkeun ku prestasi beredar jalma JALE.Kami damel dina dasar silih percaya sareng hormat pikeun unggal karyawan.Prinsip ieu ngamungkinkeun karyawan JALE pikeun salawasna ngajaga perusahaan jangka panjang Tetep tujuan pangwangunan dina pikiran.

eebd793e

JALE Nilai Jeung Roh

JALE patuh kana prinsip bisnis "Kualitas Tinggi, Jaminan Kualitas Hirupna, Tepat sareng Efisien", sareng patuh kana pamikiran "museur pelanggan", sareng ngalaksanakeun prinsip jasa pikeun nyugemakeun kabutuhan palanggan salaku tugasna sorangan.Urang tulus ngabagéakeun konsumén anyar jeung heubeul di imah jeung di mancanagara nulis jeung nelepon kami pikeun nyieun kahirupan leuwih alus, sarta kami ogé migawe produksi urutan OEM jeung processing custom-dijieun.

Rajin Jeung Kaunggulan

Kami teras-terasan ngalakukeun anu pangsaéna, JALE salawasna aya dina jalan diajar sareng suksés!

Inovasi fléksibel

JALE mangrupikeun perusahaan ngora kalayan kamampuan inovatif.Kami salawasna nganggap produk inovatif pikeun ngajalankeun ngembangkeun industri salaku salah sahiji tujuan jangka panjang urang!

Integritas Jeung Reliabiliti

Kapercayaan anu dipasihkeun ka para nasabah hartosna yén kami salawasna wajib nyayogikeun kualitas anu pangsaéna.Henteu masalah ayeuna atanapi ka hareup, JALE bakal salawasna ngalakukeun hal-hal dina cara anu tanggung jawab!

Naha Pilih Kami?

1. Keukeuh dina R & D investasi jeung kualitas produk alus
Téknologi mangrupikeun kakuatan produksi primér.JALE geus komitmen pikeun ngaronjatkeun investasi dina panalungtikan sarta pamekaran salila sababaraha taun, boga tim panalungtikan sarta pamekaran bahan sorangan pikeun terus ngaoptimalkeun kinerja rupa asesoris (teu karasa, ngagem lalawanan, kateguhan), nurutkeun sarat customer, kualitas luhur LIPI pin. bisa dimekarkeun dina kaayaan gawé béda.Investasi jangka panjang dina panalungtikan sarta pamekaran sarta prakték terus-terusan geus diaktipkeun JALE ngawasaan rumus motong-ujung jeung téhnologi inti pikeun mastikeun yén kualitas produk ngahontal tingkat canggih domestik.

2. stabilitas produk High
JALE geus ngadegkeun sistem manajemen kualitas luyu jeung standar ISO9001-2000.Sarat anu ketat pikeun karyawan pikeun mastikeun ketatna palaksanaan sistem sareng stabilitas kualitas produk.JALE museurkeun kana kualitas sareng nganggap merek salaku kahirupan.

3. Kamampuh pangiriman kuat
JALE boga sababaraha jalur produksi pikeun ngawujudkeun produksi otomatis tur mechanized production.Provide OEM pikeun loba merek, sarta produk anu diékspor ka leuwih ti 20 nagara.Pabrik geus akumulasi ngembangkeun rupa-rupa jenis (abnormal) sarta sagala rupa ukuran molds, nu bisa gancang nganteurkeun pesenan tina tipena béda jeung kuantitas.Waktu pangiriman pikeun wadahna 26 ton dugi ka 27 ton sakitar 15 dinten.

4. Kauntungannana harga mutlak
JALE nawarkeun harga kalapa, Dina watesan harga, JALE LIPI as pin mertahankeun hiji kaunggulan mutlak di pasar, hususna keur dealers.Dina kaayaan kaayaan normal ékonomi pasar, paménta turun, sareng ngan ukur produsén anu langkung nguntungkeun anu tiasa nahan kauntungan.

5. jasa saatos-jualan kalawan karapihan pikiran, hiji leungit hiji kaluar
JALE nyayogikeun jaminan mutlak pikeun jasa saatos penjualan, sareng ngajamin kompensasi pikeun istirahat.Duanana distributor jeung konsumén bisa milih produk urang kalawan kapercayaan.